FRIETJE LOOIJMANS

FRIETJE LOOIJMANS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frietje Looijmans. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 21:51 Miste iets van mijn bestelling
2 jul 2022 om 19:04 Helaas was er een frites te weinig. In verband met drukte niet telefonisch te bereiken dus voicemail ingesproken. Frites maakte deel uit van een menu dus een persoon had niets te eten. De gehaktbal uit de jus was zonder jus. Niet over te spreken.
1 jul 2022 om 20:40 Helemaal prima.
22 jun 2022 om 20:38 De frietjes zijn prima. Helaas problemen met bezorgen. Dat is niet de eerste keer. Bijna een uur later. Laatste keer dat ik hier bestel.
10 jun 2022 om 20:12 Super precies op tijd en super lekker
5 jun 2022 om 20:04 Friet was koud, de loaded friet moet je zelf maken met aparte bakjes waar zeer weinig topping in zit, en dat voor het geld wat je moet betalen. Eerste en laatste keer!
21 mei 2022 om 22:05 Friet is echt te hard gebakken maar de rest is prima!
14 mei 2022 om 12:24 Friet was koud en heel hard gebakken. We moesten ons gerecht zelf in elkaar flatsen. Het ei wat er bij hoort was koud. De loaded beef was gewoon stoofvlees. Het was echt niet lekker en vooral koud! Je moet teveel betalen voor wat je krijgt.
14 mei 2022 om 10:37 Ze hadden niet m'n bestelde smaak milkshake maar daar belde ze direct over. Dat was dus prima. Echter bij de bestelling zat geen tartaarsaus. Dus droge frietjes...
24 apr 2022 om 19:36 Zeer slechte friet,gewoon zeer slecht Trouwens alles slecht. Eerst keer en de laatste keer. Tartaar saus was het niet.maar knoflook saus
23 apr 2022 om 8:41 Eten was al bijna koud. Bezorging heeft meer dan 90 min geduurd. Was voor mij ook de eerste en laatste keer.
18 apr 2022 om 20:37 Satesaus was geen saus, maar meer een blok pasta in een bakje. Erg jammer. De rest was wel prima.