FRIETJE LOOIJMANS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frietje Looijmans. Meer weten? Ontdek meer

19 okt 2022 om 19:20 Na twee uur nog 35 minuten te laat en eten lauw
30 sep 2022 om 20:55 We hadden een tijdje hier niet besteld, maar helaas het was nog steeds heel slecht.
26 sep 2022 om 20:33 Snelle bezorging, goede kwaliteit, weinig friet voor loaded chicken. Helaas al de 2de keer dat ik een product niet heb gekregen.
22 sep 2022 om 0:05 Ik had het gevoel dat de olie waar de friet in is gebakken niet zo vers was. Ik proefde die smaak al bij de eerste frietje. In het begin waren ze veel beter dit keer was matig.
18 sep 2022 om 20:22 eten was lauw, kreeg geen vega vlees zoals besteld maar echt vlees. satésaus was zo droog en had ook helemaal de afdruk van het plastic bakje waar die in zat. geen aanrader
15 sep 2022 om 21:44 De milkshake klopte weer niet
11 sep 2022 om 20:44 Eten smaakte matig, satesaus was echt niet lekker en het vlees op onze "loaded fries" was erg magertjes, friet te hard. Bezorging zou 20-40 minuten duren, dat werden er 70 (foodtracker gaf al 30m aan dat het onderweg zou zijn).
11 sep 2022 om 20:38 Ruim van te voren besteld zodat eten bezorgd zou worden op 18.30u. Om 19.10u eindelijk telefonisch contact gekregen, waarbij mij verteld werd dat het eten nu net gemaakt werd en dan direct bezorg wordt, toch bijzonder dat het eten dan alsnog koud is.
11 sep 2022 om 20:23 Na lange tijd weer eens wat besteld. Het probleem blijft de bezorging. Het duurt meer dan een uur en dan smaakt alles toch minder. Echter elke bestelling die we doen is (veel) te laat. Ook twee keer de tracker tijd. Dat hoort gewoon niet.
27 aug 2022 om 20:52 het was koud en veel te hard gebakken en niet lekker heb de helft weggegooid
26 aug 2022 om 21:12 Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Wel een friet speciaal besteld en friet zonder gekregen.
22 aug 2022 om 21:05 eten was niet slecht al was de friet veel klein grut en te hard gebakken verder had het bakje stoofvlees een inhoud van 2kleine eetlepels wat wel erg weinig is om de prijs te rechtvaardigen